Gruppeweekend i Knasten

14-04-2023 17:30 til 16-04-2023 13:00

Gruppeweekend i Knasten

Vi skal afsted på den fedeste og bedste spejderweekend i vores spejderhytte Knasten der ligger lidt udenfor Ganløse ca. en halvtime kørsel fra København. 

Adr. til GPS hedder: Knasten, Mosevej 39, 3660 Stenløse 

Alle spejdere fra Grøndal gruppe er inviteret med på weekend, alle piger fra 5 til +85 år kan deltage. Hvis man kun kan være på dele af weekenden skal du bare kontakte en af lederne, så finder vi en løsning.

Temaet for weekenden hedder Olsen Banden, har man noget fedt udklædning der passer til dette må det selvfølgelig gerne medbringes ;-) 

Vi mødes alle ved Grøndal station fredag kl.17.30 hvor vi sammen kører op til hytten og spiser madpakker. Vi er hjemme ved Grøndalskirken igen søndag ca. kl. 13.00 

Vi tager offentlig transport op til hytten, tog og bus. Aktiviteterne begynder allerede ved stationen og fortsætte på vejen derop. Vi forsøger at få forældre til at hjælpe med at kører den tunge rygsæk/bagage op til hytten for os.  

Om søndagen er vi trætte og prøver at få biler til at kører hjem. For at kunne kører hjem i bil er vi dog afhængig af en masse forældre, som hjælper med at kører. Det tager ca. 30 minutter at kører derop. Man kan i tilmeldingen melder hvor mange man har plads til i bilen.

Efter tilmeldingsfristen laver vi et overblik over hvem der skal kører biler :-) 

(De piger, som er under 135 cm høje, skal selv medbringe en selepude til køreturen) 


Pris: 150 kr. som betales ved tilmeldingen via. mobilpay til 50950160 (Pernille) Skriv pigens navn + gr. weekend i overførsel


Pakkeliste til weekenden - husk navn i alt! 

  • Sovepose + lagn 

  • Bamse og lommelygte 

  • Nattøj og toiletsager 

  • Varmt tøj til hele weekenden hvor vi både skal være indenfor og udenfor i skoven

  • Sutsko! 

  • Madpakke til fredag aften 

  • Uniform/spejdetrøje + tørklæde

  • evt udklædning inspireret af olsen banden 


Vi rejser afsted om fredagen fra Grøndal station i uniform/spejdertrøje + tørklæde. Gerne uden på overtøjet. En lille rygsæk med madpakke kan også medbringes på turen i toget og bussen derop. 

Tilmelding lukker onsdag d.12/4 

Hvor

Knasten
mosevej 39
3660 ganløse

Hvornår

Fra 14-04-2023 17:30
Til 16-04-2023 13:00

Arrangør

Grøndal
topper1@webspeed.dk