By-, regionsmærker og årsstjerner: Hvor sætter vi dem i fremtiden?

30-06-2022 23:58 til 30-06-2022 23:59

På delegeretmøde i 2021 blev der ændret i vedtægterne omkring vores uniformering. 

Vedtægterne i dag giver mulighed for, at man er uniformeret på mange forskellige måder, men efterlod for mange med spørgsmålet om, hvor man nu skal sætte by- og regionsmærker samt årsstjerner.

I øjeblikket er vi en gruppe pigespejdere, der ud fra de nye vedtægter arbejder på, at lave opdaterede uniformsbestemmelser. Bestemmelserne skal afspejle den mangfoldighed af beklædning der er blandt pigespejdere, men samtidig være en hjælp til hvor man kan placerer by- og regionsmærker samt årsstjerner.

Vi ønsker derfor at inddrage alle pigespejdere i arbejdet med udformningen af de nye uniformsbestemmelser. Derfor har vi lavet et spørgeskema, hvor du indtil den 10. april 2022 kan komme med din mening, om en række af ideer til hvor vi kan sætte by- og regionsmærker samt årsstjerner i fremtiden.

Det er vigtigt at så mange som muligt deltager, da besvarelserne vil blive brugt som grundlag for udformningen af de fremtidige uniformsbestemmelser. Det er derfor vigtigt at du giver din mening til kende, uanset hvilken beklædning du bruger som uniform, om du er spilop eller Augusta, og om du synes at mærker og stjerner hører hjemme på uniformen eller ej.

Du får adgang til spørgeskemaet ved at logge ind i dette event i medlemsservice. Du behøver ikke tilmelde dig arrangementet, men blot logge ind for at komme til linket. Arrangementet er åbent for alle indmeldte pigespejdere.

Ved du ikke hvordan du logger ind og finder eventet kan du spørge din lokale leder.

Svarfrist: søndag den 10. april kl. 23:59

Hvor

Online

Hvornår

Fra 30-06-2022 23:58
Til 30-06-2022 23:59

Arrangør

De grønne pigespejdere
33129538
info@pigespejder.dk